Τα Νέα Μας

Together for packaging efficiency and sustainability

Together for packaging efficiency and sustainability

ROVEMA GmbH and A. HATZOPOULOS S.A. join forces to present at the upcoming FOODTECH Greece expo a high performance, recyclable packaging solution, running at full speed at the new ROVEMA inno-tech REVO machine series.

Back to live events!

Back to live events!
This November, visit us at:

>>> Prod & Pack, Lyon | 16-18 November | STAND J88
>>> Packaging Innovations, Amsterdam | 17-18 November | STAND B103

Βραβείο ERA 2021

Βραβείο ERA 2021
80 εκπρόσωποι του κλάδου της Βαθυτυπίας συναντήθηκαν φέτος στο ετήσιο ευρωπαϊκό Συνέδριο του Οργανισμού ERA που διοργανώθηκε το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Πιστοποίηση με το πρότυπο ISCC PLUS

Πιστοποίηση με το πρότυπο ISCC PLUS
Ως προμηθευτής βιώσιμων λύσεων συσκευασίας για την κυκλική οικονομία, η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. υιοθετεί συνεχώς νέες πρακτικές, που συμβάλλουν στη μείωση των απορριμμάτων και στην ακόμη πιο αποτελεσματική χρήση πόρων. Σε αυτά τα πλαίσια, ανακοινώνουμε υπερήφανα την πιστοποίηση και των δύο εργοστασίων παραγωγής μας με το πρότυπο ISCC PLUS, "International Sustainability & Carbon Certification".

Salon Prod & Pack, Lyon, 16-17-18 Novembre

Salon Prod & Pack, Lyon, 16-17-18 Novembre
Et si on se rencontrait ?

Nous sommes ravis de renouer avec les événements en présentiel et vous confirmer notre participation au salon Prod & Pack à Lyon du 16 au 18 novembre 2021.

Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας | 2020

Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας | 2020
Στην Χατζόπουλος Α.Ε. η δέσμευση για εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του συστήματος αξιών μας και αντανακλάται σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραζόμαστε με τους συνεργάτες μας την πρόοδο που σημειώνουμε σε αυτή τη διαδρομή μέσω της ετήσιας Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Κυκλική Εφοδιαστική Αλυσίδα με Επαναχρησιμοποιούμενες Παλέτες

Κυκλική Εφοδιαστική Αλυσίδα με Επαναχρησιμοποιούμενες Παλέτες
Η εταιρεία Χατζόπουλος Α.Ε. έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για τη μείωση χρήσης υλικών, τη μετατροπή τους σε ανακυκλώσιμα και την επαναχρησιμοποίηση όσο περισσότερων υλικών είναι εφικτό, διατηρώντας τα ενεργά μέσα στην οικονομία και προστατεύοντας το περιβάλλον. Ακολουθώντας μια βιώσιμη προσέγγιση και στη χρήση των παλετών, η εταιρεία έχει εντάξει επαναχρησιμοποιήσιμες παλέτες για την πλειοψηφία των εξαγωγών της.

Ανακυκλώσιμη Συσκευασία για ελιές

Ανακυκλώσιμη Συσκευασία για ελιές
"Made for Recycling"

Η εταιρία ΓΑΙΑ συνεργάστηκε με την Α. Χατζόπουλος Α.Ε. για την ανάπτυξη της πρώτης αναυκλώσιμης συσκευασίας της για ελιές, που προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά. Το συμβατικό υλικό συσκευασίας που χρησιμοποιούνταν μέχρι πρότινος για αυτό το προϊόν επανασχεδιάστηκε πλήρως, με στόχο να ικανοποιεί τις πλέον πρόσφατες οδηγίες ανακύκλωσης υλικών από πλαστικό, διατηρώντας συγχρόνως τις ιδιότητες πολύ υψηλού φραγμού και απόδοσης που είχε. Η νέα συσκευασία, η οποία στη δομή της αποτελείται αποκλειστικά από πολυπροπυλένιο, έχει πιστοποιηθεί ως προς την ανακυκλωσιμότητά της από την Interseroh και φέρει το σήμα "Made for Recycling".

Πιστοποίηση Ανακυκλωσιμότητας Συσκευασίας

Πιστοποίηση Ανακυκλωσιμότητας Συσκευασίας
Ένας Πρακτικός Οδηγός για τις πιστοποιήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δηλώσετε την ανακυκλωσιμότητα της εύκαμπτης συσκευασίας σας!

Οι καταναλωτές σήμερα αναζητούν προϊόντα με τη μικρότερη δυνατή επίπτωση στο περιβάλλον, με την ανακυκλωσιμότητα να είναι το κύριο χαρακτηριστικό που αναζητούν από τη συσκευασία ενός προϊόντος. Μέχρι πρόσφατα, το τέλος της ζωής μιας συσκευασίας λάμβανε μικρής προσοχής. Αλλά η κυκλική οικονομία άλλαξε ριζικά αυτή τη λογική, αναδεικνύοντας την κρίσιμη σημασία του παράγοντα του πλήρους κύκλου ζωής μιας συσκευασίας όταν πρόκειται για την ανάπτυξη νέων συσκευασιών και προϊόντων.

Υγεία & Ασφάλεια - ISO 45001

Υγεία & Ασφάλεια - ISO 45001
Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. δεσμεύεται να εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα ως προς την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, ούτως ώστε να διασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό τους εργαζομένους και τους επισκέπτες στις εγκαταστάσεις της.

To Top