Τα Νέα Μας

Παγκόσμιο Βραβείο Συσκευασίας Worldstar 2020

Παγκόσμιο Βραβείο Συσκευασίας Worldstar 2020
Καλοσωρίζουμε με ενθουσιασμό τη νέα χρονιά που φέρνει ένα ακόμη διεθνές βραβείο για να προστεθεί στη συλλογή μας. Η νέα σειρά ανακυκλώσιμων συσκευασιών "X-CYCLE" που παρουσιάσαμε στον ετήσιο διαγωνισμό της WPO έλαβε το βραβείο Worldstar Packaging Award 2020 στην κατηγορία "Υλικά Συσκευασίας"!

Meet us at Packaging Innovations, Birmingham

Meet us at Packaging Innovations, Birmingham
A leading industry show will mark the beginning of a year rich in exciting packaging events! On the 26th and 27th of February we will return to Birmingham, to participate in the UK’s most renowned event for the packaging industry which takes place at the NEC: “Packaging Innovations”. Come to explore the awarded X-CYCLE recyclable range and to discuss with our team about our high-performance, innovative packaging inspired by Sustainability. Increased environmental concern pushes us further, to develop and present new packaging solutions that will define the future. Discover them at our Stand #D35!

Μεταφερθήκαμε στη Νέα μας Έδρα!

Μεταφερθήκαμε στη Νέα μας Έδρα!
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη μεταφορά της έδρας της εταιρείας μας! Τα κεντρικά μας γραφεία στεγάζονται πλέον σε ένα ολοκαίνουργιο τριώροφο κτίριο, συνολικής έκτασης 1.500 τ.μ., στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Έξυπνη Συσκευασία

Έξυπνη Συσκευασία
Digimarc® | Ένα Barcode για όλα

Οι πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες έχουν αναβαθμίσει σημαντικά τη σύγχρονη συσκευασία σε ένα νέο κανάλι επικοινωνίας. Με την τεχνολογία Digimarc®, κάθε τυπωμένη συσκευασία εξελίσσεται πλέον σε μια νέα ευκαιρία για επικοινωνία, έναν φορέα που διηγείται στους καταναλωτές μια ιστορία για το εκάστοτε brand και ακόμη και σε ένα ισχυρό εργαλείο που θα διευκολύνει την ανακύκλωση των υλικών.

3η Χρυσή Διάκριση Ecovadis

3η Χρυσή Διάκριση Ecovadis
Η μοναδική πλατφόρμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Ecovadis" κατέταξε την Α.Χατζόπουλος Α.Ε. στην κατηγορία "Gold", αναγνωρίζοντας τις πρακτικές εταιρικής υπευθυνότητας που ακολουθούμε. Αυτή είναι η 3η συνεχής χρονιά που οι προσπάθειές μας για βιώσιμη ανάπτυξη λαμβάνουν αυτή τη διάκριση από την Ecovadis.

Επόμενος σταθμός: PLMA Chicago!

Επόμενος σταθμός: PLMA Chicago!
18-19 Νοεμβρίου 2019
Περίπτερο: F2342

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τον επόμενο σταθμό μας για το 2019: PLMA Chicago!

Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο 2019

Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο 2019
22/9/2019

Η ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβριο με απώτερο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Μέσω της προώθησης βιώσιμων τρόπων και μέσων μεταφοράς στην πόλη, δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να πειραματιστούν με εναλλακτικές πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση των αστικών προκλήσεων, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση. Η φετινή εκστρατεία εστίαζε στο περπάτημα και την ποδηλασία με ασφάλεια και τα οφέλη που έχουν για την υγεία και το περιβάλλον μας.

Οδηγώντας προς την κυκλική οικονομία

Οδηγώντας προς την κυκλική οικονομία
Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. είναι μέλος της CEFLEX, της ευρωπαϊκής κοινοπραξίας που στοχεύει στην περαιτέρω συνεισφορά της εύκαμπτης συσκευασίας στην κυκλική οικονομία, μέσα από τη συνεργασία εταιρειών από όλο το φάσμα της αλυσίδας αξίας, παραγωγούς ρητινών, συσκευασίας, brands, retailers και ανακυκλωτές. Ως εταιρία που εστιάζει στη βελτίωση του σχεδιασμού της συσκευασίας και στην καινοτομία που θα καταστήσει τα προϊόντα μας ακόμη πιο φιλικά προς το περιβάλλον και ευκολότερα προς ανακύκλωση, υποστήριζουμε ενεργά την αποστολή της CEFLEX, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση της ευέλικτης συσκευασίας του μέλλοντος.

Υγεία και Ασφάλεια για όλους

Υγεία και Ασφάλεια για όλους
Στην Α.Χατζόπουλος Α.Ε η Υγεία και η Ασφάλεια στην εργασία είναι υψίστης σημασίας. Η διασφάλιση και των δύο καθημερινά αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα των εργαζομένων μας και όλων των άλλων ενδιαφερόμενων μερών της εταιρείας. Δεσμευόμαστε να εφαρμόζουμε πλήρως τη σχετική νομοθεσία και, πέραν αυτού, τα υψηλότερα πρότυπα που σχετίζονται με την Υγεία & Ασφάλεια, με τρόπο τέτοιο ώστε να μεγιστοποιείται η πρόληψη συμβάντων που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς, ασθένειες ή ατυχήματα μεγάλης κλίμακας για τους υπαλλήλους μας, τόσο εντός όσο και εκτός εταιρείας, αλλά και για όλους τους επισκέπτες στις εγκαταστάσεις μας.

Επισκεφθείτε μας στη Fachpack!

Επισκεφθείτε μας στη Fachpack!
Τον Σεπτέμβριο θα επιστρέψουμε στη Νυρεμβέργη για τη φετινή έκθεση Fachpack. Η FachPack έχει εξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις συσκευασίας στην Ευρώπη με 1.644 καταγεγραμμένους εκθέτες το 2018 και πάνω από 45.000 επισκέπτες που έρχονται να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες της βιομηχανίας συσκευασίας. Το κύριο θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι "Φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία" και η βασικότερη παράλληλη δράση της έκθεσης θα είναι τα "Sustainability Awards", που θα λάβουν χώρα τη δεύτερη μέρα.

Βρείτε μας στο Hall 7 - Stand 516
To Top