Επισκεφθείτε μας στη Fachpack στη Νυρεμβέργη!
⇦ Πίσω στα νέα

Επισκεφθείτε μας στη Fachpack στη Νυρεμβέργη!

Στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2018 θα συμμετάσχουμε στην FachPack, την ετήσια έκθεση που συγκεντρώνει 1500 εκθέτες του κλάδου της συσκευασίας και 40,000 επισκέπτες που έρχονται να ανακαλύψουν τις τελευταίες εξελίξεις και τα πλέον καινοτόμα υλικά της βιομηχανίας συσκευασίας που παρουσιάζονται.

Βρείτε μας στο Hall 7 - Stand 412!Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα παρουσιάσουμε όλη τη γκάμα των εύκαμπτων υλικών που παρέχουμε, εστιάζοντας στους 4 πιο βασικούς πυλώνες της σύγχρονης συσκευασίας:

1. Λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού
Είτε με βάση το αλουμινόφυλλο, είτε επιμεταλλωμένα, είτε διαφανή, τα υλικά συσκευασίας υψηλού φραγμού χρησιμοποιούνται για να αποτρέψουν τη διαπερατότητα σε νερό, υγρασία, οξυγόνο, αρώματα, φως κλπ.. Με πολύχρονη εμπειρία στην παραγωγή λαμιναρισμένων υλικών, η Χατζόπουλος προμηθεύει τους μεγαλύτερους παραγωγούς τροφίμων και άλλων καταναλωτικών προϊόντων με υλικά συσκευασίας υψηλού φραγμού που προστατεύουν και διατηρούν ασφαλή και φρέσκα τα προϊόντα τους.

2. Πράσινη συσκευασία
Σύμφωνα με τις παγκόσμιες εξελίξεις του κλάδου και τη σύγχρονη τάση για πράσινες λύσεις συσκευασίας, η Χατζόπουλος παρέχει μια πλήρη σειρά βιοδιασπώμενων και ανακυκλώσιμων εύκαμπτων υλικών συσκευασίας που συντελούν στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας για βιώσιμη ανάπτυξη.

3. Λειτουργικότητα
Πρόσφατες μελέτες διαπιστώνουν πως η λειτουργικότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που συντελούν στην ικανοποίηση των καταναλωτών από τη συσκευασία ενός προϊόντος. Το δε 60% των καταναλωτών στις ΗΠΑ δηλώνουν πως έχουν αγοράσει ένα προϊόν επανειλημμένα, χάρη στη λειτουργικότητα της συσκευασίας του. Νέες και καινοτόμες λειτουργίες αναπτύσσονται συνεχώς από την Α. Χατζόπουλος Α.Ε., με στόχο οι συσκευασίες που παρέχουμε να ξεπερνούν τις προσδοκίες των καταναλωτών: τεχνολογία εύκολου ανοίγματος, εγχάραξη laser, συσκευασία που ξανακλείνει, cold-seal, συσκευασία κατάλληλη για αποστείρωση και για έτοιμα γεύματα, όλα είναι στη διάθεσή σας, για να ικανοποιήσετε τους χρήστες των συσκευασιών των προϊόντων σας στο μέγιστο βαθμό.

4. Διαφοροποίησηστο ράφι
Χάρη στην πολυ-βραβευμένη ποιότητα εκτύπωσης σε Full-HD Flexo και Βαθυτυπία, αλλά και στις νέες τεχνολογίες λακαρίσματος που παρέχουμε (Tactile, Paper, Velvet..), μπορούμε να εγγυηθούμε μια συσκευασία που θα ξεχωρίζει αποτελεσματικά στο ράφι και που θα ενσωματώνει οπτικά εφέ αλληλεπιδρώντας και με την 5η αίσθηση των καταναλωτών σας! Μια σειρά τεχνολογιών για ενέργειες marketing και λανσαρίσματα προωθητικών συσκευασιών, οπως το X-code και το Playpack της Χατζόπουλος, βρίσκονται στη διάθεσή σας.
Επισκεφθείτε το περίπτερό μας και συζητήστε με την ομάδα μας την επόμενή σας συσκευασία - "γιατί το αύριο ξεκινάει όταν το δημιουργούμε"!

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας εδώ
https://www.messe-ticket.de/Nuernberg/FachPack2018/Shop?culture=en