Αξιολόγηση EcoVadis 2018 - GOLD
⇦ Πίσω στα νέα

Αξιολόγηση EcoVadis 2018 - GOLD

Η μοναδική πλατφόρμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "EcoVadis" κατέταξε την Α.Χατζόπουλος Α.Ε. στην κατηγορία "Gold", αναγνωρίζοντας τις πρακτικές εταιρικής υπευθυνότητας που ακολουθούμε. Αυτή είναι η 2η συνεχόμενη φορά που οι προσπάθειές μας για βιώσιμη ανάπτυξη λαμβάνουν αυτή τη διάκριση από την EcoVadis.
____

Η A. Χατζόπουλος Α.Ε. έλαβε την υψηλότερη διάκριση "Gold" από την EcoVadis, την μοναδική πλατφόρμα ΕΚΕ που αξιολογεί την απόδοση των επιχειρήσεων καλύπτοντας 21 κριτήρια σε 4 θεματικές ενότητες: Περιβάλλον, Εργασιακές Πρακτικές, Δίκαιες Επιχειρηματικές Πρακτικές και Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Η μεθοδολογία που ακολουθείται από την EcoVadis βασίζεται σε διεθνή standard εταιρικής υπευθυνότητας, μεταξύ των οποίων το Global Reporting Initiative, το United Nations Global Compact και το ISO:26000, και χρησιμοποιείται σε 150 χώρες.Η χρυσή διάκριση αυτή, κατατάσσει την Χατζόπουλος Α.Ε. για 2η συνεχή φορά στο κορυφαίο 3% μεταξύ όλων των εταιριών που αξιολογήθηκαν από την EcoVadis στον κλάδο μας. Πρόκειται για μια πολύτιμη αναγνώριση και ανταμοιβή του συστήματος αξιών της εταιρίας μας και των αδιάλειπτων προσπαθειών μας για βιώσιμη ανάπτυξη.

Το πλήρες προφίλ της εταιρίας μας με βάση την αξιολόγηση της EcoVadis για το 2018 είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.hatzopoulos.gr/uploads/newsletter/A_HATZOPOULOS_SA_CSR_Performance_Overview_Details_2018_09_21.pdf