7ος Νυχτερινός Ημι-μαραθώνιος
⇦ Πίσω στα νέα

7ος Νυχτερινός Ημι-μαραθώνιος

117 εργαζόμενοι της Α.Χατζόπουλος Α.Ε., μαζί με τις οικογένειές τους συμμετείχαν στον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημι-μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης που φώτισε την πόλη το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου 2018.

Πλήθος αθλητών κάθε ηλικίας από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν για να συμμετάσχουν σε αυτό το μοναδικό γεγονός της πόλης για καλό σκοπό! Αυτό είναι ο μοναδικός ελληνικός διαγωνισμός δρόμου που διοργανώνεται βράδυ, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να τρέξουν στο μοναδικό τοπίο κατά μήκος της ακτής της Θεσσαλονίκης το ηλιοβασίλεμα! http://www.thessaloniki-half-marathon.com/en/info.html

Η εταιρία μας συνέβαλε για 5η συνεχή φορά στη διοργάνωση και είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας που μεγαλώνει συνεχώς!

___

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ:

Οι δύο Μαραθώνιοι της Πόλης - Μέγας Αλέξανδρος και νυχτερινός, διοργανώνονται δύο φορές το χρόνο, στον Απρίλιο και τον Οκτώβριο. Εάν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ και να έρθετε να ζήσετε από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία, στείλτε μας ένα email εδώ με τη λέξη "Marathon". Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα καλύψουμε το κόστος συμμετοχής σας,ως μέλος της ομάδας μας, σε κάποια μελλοντική διοργάνωση Μαραθωνίου.

Η επόμενη 14η διοργάνωση του Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος προγραμματίζεται ήδη για τις 14 Απριλίου 2019: http://www.atgm.gr/index.php/en/.