2 Χρυσά Βραβεία Συσκευασίας 2019
⇦ Πίσω στα νέα

2 Χρυσά Βραβεία Συσκευασίας 2019

Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. απέσπασε 2 Χρυσά Βραβεία Συσκευασίας στα "Packaging Innovation Awards 2019", που διοργανώθηκαν από την Μπούσιας Επικοινωνίες σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας! Η διοργάνωση βράβευσε την τεχνογνωσία και την προσέγγισή μας στην πράσινη συσκευασία, δίνοντας τη Χρυσή διάκριση σε δύο από τις καινοτόμες μας λύσεις : "GAEA Gourmet Olives pack" - Κατηγορία Packaging of products launched in an international market & "X-CYCLE Recyclable Barrier Packaging" - Κατηγορία Sustainable Package Design!

GAEA Gourmet Olives pack | Packaging of products launched in an international market - GOLDΤο υλικό προορίζεται για συσκευασία ελιών που εξάγονται στο εξωτερικό. Προκειμένου να εξασφαλίζεται ο χρόνος ζωής του προϊόντος στο ράφι αναπτύχθηκε μια νέα τριπλή δομή συσκευασίας, με πολύ βελτιωμένες ιδιότητες υψηλού φραγμού ενάντια σε υγρασία και οξυγόνο. Οι ιδιότητες αυτές παραμένουν αναλλοίωτες, ακόμη και μετά την καταπόνηση και το πολλαπλό δίπλωμα του υλικού κατά την παραγωγή και συσκευασία του. Το υλικό διατήρησε κατάλληλο stiffness, ώστε να στέκεται άψογα όρθιο το πακέτο και ο σχεδιασμός παρέμεινε σε διαφανή υλικά για να υπάρχει οπτική επαφή του καταναλωτή με το προϊόν. Η συσκευασία εγγυάται κολλήσεις και στις δυο πλευρές, ώστε να ανοίγει εύκολα και να ξανακλείνει, όντας απόλυτα ασφαλής και εύχρηστη.

_________________________________
X-CYCLE Recyclable Barrier Packaging" | Sustainable Package Design - GOLD


Η Χατζόπουλος ανέπτυξε τη νέα σειρά ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασίας X-CYCLE, σε συμφωνία με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανακύκλωση των πλαστικών, όσο και των πελατών της. Η νέα σειρά είναι σχεδιασμένη για μια πραγματικά κυκλική οικονομία και περιλαμβάνει τρεις βασικές υπο-κατηγορίες: X-CYCLE PP, X-CYCLE Poly & X-CYCLE PE, η κάθε μια από τις οποίες προορίζεται για το αντίστοιχο κανάλι ανακύκλωσης στην Ευρώπη. Οι πλήρως ανακυκλώσιμες λύσεις μας συνδυάζουν ιδιότητες υψηλού φραγμού, υψηλή παραγωγικότητα, εξαιρετική εκτύπωση και πολλαπλές πρόσθετες λειτουργίες της συσκευασίας.

Τα υλικά έχουν περάσει επιτυχημένα σειρά δοκιμών και είναι κατάλληλα για συσκευασία μεγάλης ποικιλίας προϊόντων. Οι εκτεταμένες έρευνες και οι προσπάθειες της Α. Χατζόπουλος Α.Ε. είναι επικεντρωμένες στην επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας που θέτει η εταιρεία μας, καθώς και οι συνεργάτες μας παγκοσμίως. Με το κοινό όραμα για έναν καλύτερο πλανήτη, αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις συσκευασίας που ενσωματώνουν την ολιστική προσέγγισή μας στην αειφόρο ανάπτυξη.

Ενημερωθείτε για τα νέα υλικά X-CYCLE: http://www.hatzopoulos.gr/uploads/newsletter/X_CYCLE.pdf


_________________________________