Νέα Μηχανή Βαθυτυπίας | Επένδυση 4εκ.€
⇦ Πίσω στα νέα

Νέα Μηχανή Βαθυτυπίας | Επένδυση 4εκ.€

Με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ένα νέο ορόσημο για την εταιρεία μας: την εγκατάσταση της υπερσύγχρονης μηχανής βαθυτυπίας BOBST RS 6003 HS στο εργοστάσιό μας της οδού Σταδίου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Αυτή η επένδυση, ύψους 4εκ.€, αναμένεται να αυξήσει σημαντικά την παραγωγική μας δυνατότητα, ενισχύοντας παράλληλα την δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα.
Η νέα μηχανή BOBST RS 6003 HS είναι πλάτους ενός μέτρου, έχει μέγιστη δυνατότητα εκτύπωσης 10 χρωμάτων σε πλήθος διαφορετικών υποστρωμάτων και είναι εξοπλισμένη με πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα για εφαρμογή ψυχρόκολλας και λάκας. Σίγουρα το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της είναι η πολύ υψηλή της ταχύτητα που φτάνει τα 600μέτρα/λεπτό, παρέχοντας αυξημένα ποσοστά παραγωγικότητας. Η μηχανή έχει ετήσια παραγωγική δυνατότητα έως 110.000.000 m2 και διαθέτει προηγμένα συστήματα τεχνολογίας και αυτοματισμού.Το ενσωματωμένο σύστημα της μηχανής High-Speed Meter (HSM) roller system έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή των μελανιών,με απόλυτη ακρίβεια, σε όλο το πλάτος της εκτύπωσης και σε πολύ υψηλή ταχύτητα. Μία από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει η μηχανή είναι το σύστημα ελέγχου BOBST Registron S 6100, το οποίο εξασφαλίζει τον έλεγχο των συμπτώσεων και την ποιότητα της εκτύπωσης πολύ πιο αποτελεσματικά και γρήγορα από άλλα συμβατικά συστήματα. Ταυτόχρονα, η αποτελεσματικότητα του συστήματος εξαερισμού και στεγνωτικών της μηχανής εξασφαλίζουν τα ελάχιστα επίπεδα παραμένοντων διαλυτών στο υλικό εκτύπωσης.Η νέα γραμμή παραγωγής θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία εντός Ιουλίου 2019, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και των απαραίτητων δοκιμών. Έχοντας ως αποστολή να θέσει υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, αυτή η νέα προσθήκη στον στόλο των μηχανών μας θα ενισχύσει περαιτέρω την ευελιξία της εταιρίας μας και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

Το πλάνο επέκτασης που ακολουθεί η εταιρία μας είναι βασισμένο σε επενδύσεις σε νέο εξοπλισμό και σε τεχνολογίες αιχμής, για την κάλυψη των πλέον απαιτητικών απαιτήσεων και προδιαγραφών των πελατών μας. Συνεχίζουμε τη δυναμική μας ανάπτυξη, επιβεβαιώνοντας συνεχώς τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε εξαιρετικές λύσεις εύκαμπτης συσκευασίας, ποιότητα και ταχύτητα στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους συνεργάτες μας.