ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!
⇦ Πίσω στα νέα

ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!

Παραγωγή Κυλίνδρων Βαθυτυπίας Αυτόματη Ρομποτική Γραμμή, AutoCon.

Με γνώμονα την στρατηγικής της επιχείρησης μας για παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, επενδύσαμε σε παραγωγή κυλίνδρων Βαθυτυπίας. Το μέγεθος της επένδυσης πλησιάζει τα 3.000.000€ και η γραμμή είναι σε λειτουργία από το τέλος του Αυγούστου του 2014. Η νέα μας αυτή επένδυση, αποτελεί ότι πιο σύγχρονο είναι διαθέσιμο στον τομέα παραγωγής και εγχάραξης κυλίνδρων βαθυτυπίας και αποτελεί ένα ακόμη βήμα καθετοποίησης της εταιρείας μας, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας να λαμβάνουν άμεση εξυπηρέτηση και κορυφαία εκτυπωτικά αποτελέσματα. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε ειδικά σχεδιασμένη και διαμορφωμένη αίθουσα του νεότερου εργοστασίου μας, στην οδό Σταδίου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Το νέο αυτό βήμα προς την καθετοποίηση των δραστηριοτήτων μας, μας εξασφαλίζει πλήρες in-houseέλεγχο της ευαίσθητης διαδικασίας του πρεκτυπωτικού αλλά και σαφή βελτίωση σε ευελιξία, ποιότητα εκτύπωσης αλλά και την συνολική μας απόδοση ως παραγωγό υλικών συσκευασίας.

Πιο συγκεκριμένα η Αυτόματη Ρομποτική μας γραμμή AutoConέχει δυνατότητα παραγωγής 30κυλίνδρων βαθυτυπία την ημέρα καλύπτοντας κάθε απαίτηση των πελατών μας σχετικά με διαστάσεις προϊόντων αλλά και ποιότητα εγχάραξης. Όλη η ροή παραγωγής είναι απόλυτα αυτοματοποιημένη μέσω ενός ειδικευμένου λογισμικού και ρομποτικού συστήματος, περιορίζοντας την ανθρώπινη παρέμβαση στο ελάχιστο. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η γραμμή παραγωγής εξασφαλίζει τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας και εργονομίας και σαφώς καλύπτει πλήρως κάθε σχετική απαίτηση της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας. Επίσης ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή έχει δοθεί για την ελάχιστη δυνατή εκπομπή CO2 στην ατμόσφαιρα, αλλά και για την κατάλληλη διαχείριση των παραπροϊόντων της επεξεργασίας και παραγωγής κυλίνδρων βαθυτυπίας.

Συνολικά, η νέα μας αυτή γραμμή παραγωγής περιέχει, μεταξύ άλλων :
  -Ειδικούς σταθμούς αναμονής κυλίνδρων
  -Σύστημα Γερανών με δυνατότητα Αυτόματης και Χειροκίνητης λειτουργίας
  -Σταθμό επεξεργασίας χαλκού
  -Σταθμό επεξεργασίας χρωμίου
  -Σταθμούς εγχάραξης κυλίνδρων
  -Σταθμό φινιρίσματος κυλίνδρων
  -Μονάδα διαχείρισης αποβλήτων
  -Εξοπλισμό Ποιοτικού Ελέγχου
Οι κατασκευαστές της γραμμής παραγωγής αποτελούν συνένωση γνωστών και αξιόπιστων εταιρειών, όπου κάθε μία εξειδικεύεται σε συγκεκριμένο πεδίο της διαδικασίας παραγωγής κυλίνδρων βαθυτυπίας. Μέσα από αυτό το μοντέλο παρέχεται η υψηλότερη διαθέσιμη τεχνολογία, με την καλύτερη συνολική απόδοση. Το νέο μας αυτό βήμα τοποθετεί την εταιρεία μας στο κορυφαίο τεχνολογικό επίπεδο των παραγωγών βαθυτυπικών υλικών συσκευασίας στην Ευρώπη. Παράλληλα είναι πολύ σημαντική και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης που προέκυψε από την επένδυση μας, γεγονός που μας ικανοποιεί πολύ, διότι βλέπουμε την ομάδα μας να μεγαλώνει. Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στην αίθουσα παραγωγής κυλίνδρων βαθυτυπίας σε όποια πιθανή σας επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας.