Βραβεία Βαθυτυπίας ERA 2017!
⇦ Πίσω στα νέα

Βραβεία Βαθυτυπίας ERA 2017!

Η εταιρία μας ξεχώρισε στα ERA Packaging Gravure Awards 2017, κερδίζοντας ένα ακόμη σημαντικό βραβείο στον διακεκριμένο ευρωπαϊκό θεσμό που επιβραβεύει την τελειότητα στην εκτύπωση βαθυτυπίας. Στις 7 Νοεμβρίου η συσκευασία για καφέ σε κόκκους που παράγει η Α.Χατζόπουλος Α.Ε. "Trekpleister Espressobonen Fortissimo" έλαβε το βραβείο ERA της χρονιάς στην κατηγορία “Flexible packaging – metallized film, metallized laminates and metal foil-plastic film composites”.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Βαθυτυπίας (ERA) είναι ο μη κερδοσκοπικός διεθνής οργανισμός που είναι αφοσιωμένος στο να υποστηρίζει και να προωθεί την εκτύπωση βαθυτυπίας ενθαρρύνοντας τη γενικότερη ανάπτυξη του κλάδου. Ο θεσμός των βραβείων διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες, μέλη του οργανισμού και μη, να προβάλλουν και να ξεχωρίσουν για την ποιότητα της δουλειάς τους.

Η βαθυτυπία που ξεκίνησε ως μια μορφή τέχνης και εξελίχθηκε σε μια μοντέρνα παραγωγική διαδικασία που ελέγχεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, προσφέρει κορυφαία ποιότητα στην απόδοση της εικόνας εκτύπωσης, σταθερότητα στο αποτέλεσμα σε μεγάλη διάρκεια παραγωγής, δυνατότητα εκτύπωσης σε ευρύ φάσμα υποστρωμάτων και μέγιστη παραγωγικότητα σε υψηλές ταχύτητες.

Η διάκρισή μας του 2017 αντιπροσωπεύει τη σταθερή και παθιασμένη αφοσίωσή μας στην ποιότητα. Είναι η 5η συνεχόμενη φορά που η ERA τιμά την εταιρία Χατζόπουλος, αναγνωρίζοντας διεθνώς την τελειότητα στην εκτύπωση που έχουμε καθιερώσει μέσα από την εξελικτική μας πορεία με απόλυτη επιτυχία.